
500 g krumpira
50 ml ulja
50 g celerovog korijena
50 g peršinovog korijena
2 žličice Gussnela Dolcela
1 žlica nasjeckanog peršina
100 ml Passate Podravka
1 žlica Vegete
300 g graška
100 g korabice
100 g mrkve
200 g poriluka
1,2–1,5 l vode
1.
Poriluk narežite na kolutiće, a mrkvu, korijen celera, korijen peršina, korabicu i krumpir na kocke.
2.
Na ulju popecite poriluk, dodajte korjenasto povrće, grašak i Vegetu.
3.
Pirjajte podlijevajući vodom oko 15 minuta.
4.
Nakon toga dodajte krumpir i vodu, passatu, i sve zajedno kuhajte dok krumpir ne omekša.
5.
Pred kraj kuhanja umiješajte Gussnel koji ste razmutili s vodom.
Nema komentara:
Objavi komentar